Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالنبی سواعدی عصر امروز شنبه در حاشیه آئین بهره‌برداری از سایت سنجش الکترونیکی برخط آزمون فنی و حرفه‌ای خرمشهر، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در گذشته هفته‌ای یک یا دو روز برای آزمون در نظر می‌شد و اکنون به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزاری آزمون‌های فنی و حرفه‌ای کماکان در شهرهای مختلف استان خوزستان انجام می‌شود اما در این شرایط به دلیل وضعیت کرونا سعی می‌شود که برگزاری آزمون با عده‌ای کمتر و با فاصله بیشتر برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، به افتتاح این سایت الکترونیکی اشاره کرد و گفت: سایت سنجش الکترونیکی برخط آزمون فنی و حرفه‌ای خرمشهر هشتمین سایت سنجش در استان خوزستان است و برگزاری آزمون ماهانه ۸۰۰ نفر در آن پیش‌بینی شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه سالن‌های آزمون آنلاین در شهرستان خرمشهر مستقر اما به سرور مرکزی در استان و کشور متصل هستند، گفت: پس از پایان هر آزمون، نتیجه آن مشخص شده و افراد با سرعت بیشتری آزمون خود را انجام می‏‌دهند.

سواعدی، به خروج آزمون‌ها از حالت فیزیکی و کاغذی در قالب برگزاری آزمون‌های آنلاین اشاره کرد و افزود: در راستای مدیریت سبز و با حذف کاغذ از فرآیند آزمون در پایان هر دوره کار آزمون فنی و حرفه‌ای، صرفه‌جویی قابل‌توجهی در بخش مصرف کاغذ در این اداره کل صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: هر نفر برای شرکت در آزمون، حداقل پنج برگ کاغذ استفاده می‌کند که به محیط زیست خسارت وارد می‏‌کند و هزینه‌های واردات کاغذ را به دنبال دارد.

تشکیل شورای مدیریت آموزش فنی و حرفه‌ای

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان، از تشکیل شورای مدیریت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خرمشهر خبر داد و بیان کرد: این اقدام در راستای تحقق حکمرانی محلی آموزش فنی و حرفه‌ای و برای تأمین نیاز بازار کار شهرستان به نیروهای ماهر و نیمه ماهر با مشارکت بخش‌های مختلف صنعتی، خدماتی، بازرگانی و آموزش فنی و حرفه‌ای، شورای مدیریت آموزش فنی و حرفه‌ای در خرمشهر تشکیل شد.

وی، بررسی برنامه‌های پژوهشی، آموزشی، ارزشیابی و پایش مراکز، پیش‌بینی راهبردها و راهکارهای لازم را از اهداف شورای مدیریت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای دانست و گفت: بررسی، تصویب طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی، توسعه، تجهیز، تعمیر و نگهداری و تأمین اعتبارات مورد نیاز مراکز، جلب مشارکت ذی‌نفعان، بهره‌برداری دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط با مراکز آموزشی از جمله اهداف شورای مدیریت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای است.

سواعدی این نکته را نیز یادآور شد که شورای مدیریت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای زیر نظر شورای سیاست‌گذاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و شورای راهبری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان به منظور توسعه نظام مدیریت مالی و اجرایی مرکز تضمین کیفیت خدمات مرکز در تطابق با تقاضای بازار کار، برون‌سپاری امور قابل واگذاری مراکز، بهبود بهره‌وری مراکز و افزایش رضایت ذی‌نفعان و کارآموزان مراکز تشکیل و جلسات این شورا هر سه ماه یک‌بار در سطح شهرستان برگزار می‌شود.

وی گفت: رؤسای سازمان‌های دولتی، تشکل‌های بخش خصوصی مانند اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، مؤسسات و سازمان آموزش عالی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکل انجمن‌های صنفی آموزشگاه‌های آزاد، نماینده فرمانداری و نماینده تمام الاختیار منطقه آزاد اروند اعضای شورای مدیریت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خرمشهر را تشکیل می‌دهند.

کد خبر 5218073

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای خوزستان مهارت آموزی فنی حرفه ای فضای مجازی انتخابات 1400 چالش شایستگی ویروس کرونا بوشهر فلسطین جنبش ازما اردبیل آمار کرونا گرگان عکس استانها کرمانشاه واکسن کرونا انتخابات شورای شهر و روستا زلزله فنی و حرفه ای خرمشهر آزمون فنی و حرفه ای برگزاری آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمیل زرگانی بیان کرد: حدود ۵۰۰ هزار تن گندم تولید خوزستان در فضای باز نگهداری می‌شد که باتوجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و همکاری استانداری، مدیریت بحران، هلال احمر و بسیج طی ۱۰ روز گذشته، بخش قابل توجهی از این حجم محصول به انبار‌های روباز منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه برای تسریع در جابجایی گندم‌ها از ناوگان حمل کالای اساسی بندر امام خمینی (ره) کمک گرفته شد اظهار کرد: حدود ۴۵۰ هزار تن از گندم‌ها به فضای مسقف منتقل و کمتر از ۵۰ هزار تن گندم باقی مانده بود که با کاور ضد آب پوشش داده شدند.

مدیرکل تعاون روستایی استان خوزستان تصریح کرد: گندم‌های نگهداری شده در مناطق روباز در مناطق باوی و هویزه بود که با اقدامات انجام شده حفظ شدند و فقط میزان بسیار ناچیزی از محصول دچار خسارت شدند.

زرگانی با اشاره به اینکه بخش زیادی از گندم خوزستان هنوز برداشت نشده گفت: مراکز تعاون روستایی بعد از بارندگی نیز آماده خرید گندم کشاورزان خوزستانی و حمل آنها به سیلو‌های مکانیزه هستند.

وی ادامه داد: گندم‌های موجود در مراکز روباز هم‌اکنون در حال حمل به مراکز مسقف هستند و احتمال می‌رود تا پایان امشب همه گندم‌ها منتقل شوند.

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۶۸ هزار تن گندم توسط ۶۵ مرکز تعاون روستایی خوزستان خریداری شده و عمده محصول به مرکز مکانیزه و انبار‌های سرپوشیده منتقل شدند.

بارندگی و طوفان در روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، خسارت‌هایی به مزارع کشاورزی برخی نقاط خوزستان وارد کرد و موجب آبگرفتگی معابر شد.

دیگر خبرها

  • سوم خرداد به یک روز ملی و به یاد ماندنی در تاریخ تبدیل شده است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان خرمشهر
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید