Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در پی چارچوب صلاحیت‌های حرفه‌ای ملی که در انتظار تایید هیات وزیران است به زودی صلاحیت حرفه‌ای همه تکنسین‌ها و کارگران فنی بررسی و احراز و برای واجدین شرایط کارت مهارت صلاحیت حرفه‌ای صادر خواهد شد.

به گزارش روز شنبه ایران اکونومیست از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، اظهار داشت:  حفظ شأن و منزلت گواهینامه‌های مهارت را خط قرمز سازمان برشمرد و بیان داشت: جلوگیری از صدور حتی یک مورد گواهینامه خلاف در دستور کار سازمان قرار دارد و اشد مجازات بدون هیچگونه اغماض برای متخلفان در این زمینه اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: در طرح صلاحیت حرفه ای، مهارت فنی افراد توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صلاحیت فردی افراد توسط ناجا مورد سنجش قرار می گیرد و خانواده هایی که می خواهند از مهارت تکنسین ها و کارگران فنی استفاده کنند می توانند به صورت برخط هم صلاحیت فنی و هم فردی اطمینان حاصل کرده و با اطمینان خاطر خدمات دریافت کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور،  ارائه آموزش های مهارتی کیفی متناسب با نیاز بازار را  اولین گام در ارتقای اعتبار آزمون های سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای دانست و اذعان داشت: بهره گیری از آزمونگران خبره شاغل در بخش های مختلف، از دیگر مولفه های ارتقاء کیفیت در سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای می باشد.

 وی گواهینامه های مهارت، معتبرترین و تنهاترین مدرک مهارتی در سراسر کشور و در سطح بین المللی است، افزود: گواهینامه های مذکور برای تمامی افراد، پس از کسب آموزش های مهارتی آموزش و شرکت در آزمون های سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای برای متقاضیان صادر خواهد شد.

وی با تأکید بر صدور گواهینامه مهارت به کسانی که شایستگی و صلاحیتش حرفه ای دارند، اذعان داشت: یکی از اهداف‌ اصلی نظام آموزش فنی ‌وحرفه‌ای تربیت نیروهای توانمندی است که با استفاده از مهارت‌های به‌دست‌آورده، به‌طور موفقیت‌آمیزی در محیط کار با کارآیی بالا به انجام امور بپردازند.

حسینی نیا افزود: سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای، هماهنگ کننده و چرخه تضمین کیفیت فرآیند آموزش است و گواهینامه های مهارت از سال ۱۳۹۱ با راه اندازی پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از حالت مقوایی با مهر برجسته خارج، و بصورت اینترنتی صادر می شود.

وی، تصریح کرد: کارآموزان و متقاضیان دریافت گواهینامه های مهارت می‌توانند پس از کسب مهارت لازم طبق استانداردهای تدوین شده سازمان بین المللی کار و سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آزمون های هماهنگ و یا از طریق آزمون‌های تفاهم نامه اصناف، تفاهم نامه میراث فرهنگی، اتحادیه صنعت ساختمان و یا آزمون ادواری شرکت کرده و پس از اخذ نمره قبولی در آزمون کتبی و عملی این سازمان، نسبت به دریافت این گواهینامه ها اقدام کنند.

حسینی نیا خاطرنشان کرد: از آنجایی که دانش و مهارت های فناوری اطلاعات در حال مبدل شدن به ابزار آموزشی است و اشتیاق کارآموزان برای استفاده از آموزش الکترونیک (e-learning) به دلیل وجود نداشتن محدودیت زمانی و مکانی افزایش یافته که این امکان در برگزاری آزمون الکترونیک نیز وجود دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان کسب و ارتقا مهارت را موجب بالا رفتن کارآیی و کارآفرینی نیروی انسانی برای کمک به رشد اقتصادی و اشتغال در جهت بهبود کیفیت زندگی مردم برشمرد و گفت: رسیدن به این مهم، داشتن برنامه ای جامع، سنجیده، کار آمد و به روز را در حوزه سنجش می طلبد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، میراث فرهنگی ، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور میراث فرهنگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای گواهینامه های مهارت گواهینامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۷۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مصطفی جعفری‌کرمانی‌پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در سومین جلسه کنسرسیوم مهارت و اشتغال استان در محل اتاق بازرگانی کرمان گفت: با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان طرح «بورسیه صنعتی» را اجرا می‌شود تا دانشجویان در رشته‌های مورد نیاز تحصیل کنند و بعد از فارغ‌التحصیلی هم جذب صنایع شوند. 

وی افزود: نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور را حدود هفت ماه قبل در کرمان راه‌اندازی شد.

 او اظهار داشت:کرمان در این زمینه پیشرو است و در نخستین جلسه کنسرسیوم تفاهمنامه با ۱۹ شرکت به امضا رسید که شامل تامین اشتغال دانش‌آموختگان و نیروی انسانی برابر با ۹ هزار و ۵۰۰ نفر می‌شود.

جعفری در ادامه از انعقاد ۲۵ تفاهمنامه جدید با صنایع در قالب سومین جلسه کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال خبر داد و اعلام کرد: این دانشگاه در تلاش است از ظرفیت صنایع برای مهارت‌آموزی استفاده کند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» به‌عنوان یکی از روش‌ها برای موفقیت بیشتر کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال نام برد.

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • گواهینامه موتورسواری برای بانوان صادر می‌شود؟/ تجهیز البسه فراجا به دوربین به روایت وزیر کشور
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • آیلتس چیست؟
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم